دانلود گزارش تخصصی معلم

گزارش تخصصی معلمان

دانلود گزارش تخصصی معلم

گزارش تخصصی معلمان

گزارش تخصصی معلمان

  • ۰
  • ۰

دانلود گزارش تخصصی با موضوع بوفه و حیاط مدرسه

تعداد  صفحات 12 صفحه

فرمت فایل ورد و قابل ویرایش

قسمتی از گزارش تخصصی :

این فایل در سایت های دیگر با قیمت های بالاتری فروخته می شود

چکیده

در مدارسی که اصول بهداشتی رعایت می شود ( مدارس سالم ) دانش آموزان نه تنها توانایی بیشتری برای یادگیری دروس خود دارند، بلکه مطالب بهداشتی ای می آموزند که در تمام عمر به آنها کمک می کند تا از بیماریهای قلبی، صدمات مغزی و یا حتی سرطان پیشگیری کنند.آموزش صحیح بهداشت در مدارس توسط معلمان دوره دیده باعث افزایش دانش آموزان درارتباط باارتقاءسطح سلامت وپیشگیری بیماریهادسترسی به اطلاعات صحیح بهداشتی،محصولات سرویسهای بهداشتی،رفتارسالم، وانایی برقراری ارتباط با دیگران،افزایش توانایی تصمیم گیری  و تعیین هدف در زندگی می گردد. امروزه برای سنجش وضیعت سلامت و  بهداشت جامعه، به وضیت عملکرد بهداشتی افراد بهای بیشتری داده می شود تا تکنولوژی و سرویسهای  پزشکی که در آن جامعه ارائه می گرددو تحقیقات نشان داده است که آموزش بهداشت درمدارس می تواندنقش بسزایی در این رابطه داشته باشد.به همین دلیل آموزش بهداشت در مدارس یکی از اولویتهای اصلی در برنامه های بهداشت کودکان و جامعه می باشد.این حق تمامی دانش آموزان است که درمحیطی امن و سالم به آموختن بپردازند و برنامه پیشگیری از صدمات و جراحات ناخواسته جهت کمک به این مهم طراحی و اجرا می شود.
 

مقدمه
با فرارسیدن سال تحصیلی جدید احتمال ابتلا به بیماری‌های واگیردار ناشی از حضور دانش‌آموزان در کنار هم در مدارس افزایش می یابد  . از همین رو مسئولان بهداشتی و مسئولان مدارس باید تأکید بسیار زیادی بر شست و شوی دست دانش‌آموزان به‌ ویژه هنگام خروج آنها ازدستشویی داشته باشند وآموزش‌های صحیح شستن دست به دانش‌آموزان نیز مدنظرقرارگیردعلاوه براین ها،والدین بایدبه فرزندان دانش‌آموزخود بیاموزند که قوانین مدرسه را بشناسند و به آن احترام بگذارند. وسایل شخصی مانندلیوان ودستمال راهر روز به همراه خود به مدرسه ببرند، برای نوشیدن آب در مدرسه ا لیوان خوداستفاده کنندبرای بهداشت فردی خود اهمیت قائل شوند و حداقل دو بار در هفته استحمام کنند، موهای خود را مرتب نگه دارند، جوراب‌های خودرا مرتب بشویند و با ظاهری آراسته به مدرسه بروند، به تغذیه خود در مدرسه اهمیت بدهند و ازمصرف مواد خوراکی کم ارزش مانند چیپس و پفک خودداری کنند، برای میان وعده از لقمه ‌های خانگی یا میوه استفاده کنند، اگر مواد خوراکی میان وعده را از بوفه مدرسه تهیه می‌کنند، مواد خوراکی‌ای را بخرند که دارای بسته بندی، مهر استاندارد و نشانی محل کارخانه باشد، از فروشندگان دوره‌گرد اطراف مدرسه خوراکی نخرند.صبح‌ها قبل ازرفتن به مدرسه،حتماًصبحانه بخورند تا برای فراگیری درس‌ها انرژی کافی داشته باشند.کودکان و نوجوانان سرمایه بزرگ انسانی وآینده سازان کشورهستندپس کودکان سالم امروز پایه گذارجامعه سالم فرداخواهندبود
 

فهرست مطالب
چکیده2
مقدمه3
متن گزارش4
همه شرایط بوفه سالم مدارس؛ از مکان تا مواد غذایی4
شرایط بهداشتی بوفه مدارس6
مواد خوراکی غیر قابل عرضه در بوفه مدارس7
شرایط فضای فیزیکی بوفه در مدارس7
شرایط متصدی بوفه8
شاداب سازی محیط مدرسه8
سلامت محیط مدارس9
نتیجه گیری11
منابع ومآخذ12
 

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی